Postitas MAMMU21 » Neljapäev Juun 30, 2005 01:14
Ma vaatan,et siin on nii suured probleemid....aga miks te ostate lastele kõik mida ta tahab...milleks?????,selleks ta näeb et kõik saab mis tahab,kõik tehakse mis ta tahab....noh võib öelda,et kummardus ees ja taga.Nii ei tohi teha.Las laps saab teada,kui raske on raha teenida ja minu arust on 8-9 aastasele veel vara raha anda ja isegi mobiil on liiast.
Minul on kolm poega 12a. 7a. ja 3a. Ei ole ma kunagi andnud neile raha,setst kui raha tahavad,siis lähevad teevad tööd,kas omas aias,või vanavanemate juured...Ja ei ole nad ka kunagi varastanud ja ei raiska raha kohe ära.Nad hoiavad kja koguvad. Mul on nii,et kui lapsed süüa tahavad,siis nad teevad ise seda.Mina muidugi teen söögid valmis ja nemad soojendavad.Ja isegi 3 aastane paneb omale söögi taldrikule ja mikrosse.Ei ole nad mitte kunagi peksa saanud,kui ongi midagi olnud,siis ikka jutuga saame hakkama ja kõik.
Ma ei ole kunagi ostnud poistele seda mida nad tahavad,on ka nii läbi saanud,kuigi meil pole raha muresid kunagi olnud.Meie issi on ka kaugel Rootsis tööl,tema käib üldse väga harva kodus,siis kui tuleb ,siis ainult nädalaks ja kõik.
Ja nagu praegu on moes laste sünnipäevasid pidada kuskil mängutoas või geeglisaalides....milleks,ostke prismadest söögid kokku ja pidage kodus.Sest laps jälle vaatab,ahh aa...emme ja issi teevad seda mida ma tahan...väga hea,siis järgmise sünna peame näiteks kuskil restos.....seda pole vaja,nii need lapsed hakkavad varastama,peksma,koolist poppi tegema(kui rahad käes),valetama....siis hinded langevad...ja siis te jälle mõtlete,et kas tõesti oleme me vanemad selles süüdi.