ma kolisin ca 10 a tagasi tallinnast ära pisikesse linnalähiasulasse. ostsin korteri korralikus pisikeses kivimajas vana mõisapargi serval. majal viilkatus, kesk- ja ahiküte, mul ka kamin jne. mingid aiamaad olid ka maja külje all põlispuude taga, seal naabrid kasvatasid vaarikaid ja marju - mina seda ei aiamaad ei kasutanud, aga akna taga õitsvad sirelid, roosid ja pihlakad olid küll väga mõnusad. ööbik laksutas kevadeti kui segane jne.
kuidagi kolis linn aga sinna järele, nüüdseks on vaiksest kohast saanud arendajate ja uuselanike lemmikpaik, mõisapargi asemel on maja taga uus korruselamu (no me istutame heki vahele, aga ikkagi) jne. seega pidin ära kolima. liiatigi tundsin tõelist puudust oma aiast/õuest ja saunast. seepärast hakkasin 4 a tagasi krunti otsima... nüüd loodan varsti sisse kolida. juba praegu olen kõik nädalavahetused ja õhtud seal, aga päris sissekolimiskõlbulik veel ei ole. kuna krunt on elamurajooni nurgas, metsa ja heinamaa servas, siis on ka mõningad ebameeldivad kaasnähud (roomajad), aga ehk saab kuidagi nendega ka hakkama.