foksi, ma olen nõus et looma võtmine on tõsine asi, aga sellel on erinevad taustad ja põhjused, miks keegi neid endale soovib. Diggi jutus ma pealiskaudsust küll ei kohanud.
kedervarrest ja peeruvalgusest.... Ma saan aru, et see on idealism, aga käsitsi toodetud asjadel ON hoopis teine väärtus, hingelises mõttes. Nagu Sa isegi tead :). Ja, oleneb inimesest, on selliseid kelle jaoks on oluline kogu taust, kelle vill ja kesse tegi ja... Ma usun, et kui hästi läbi mõelda, leiab ka sellisele toodangule oma ostja. Selleks peab olema idee ja selleks on inimesel mõistus. Toota keskpäraseid asju (ma ei pea siinkohal kedagi silmas) ja siis viriseda et ei müü.... ja neid ikka edasi toota, loobudes lambatõugudest ja ostes masinaid.... et ikka keskpärasust juurde toota.... ja ikka et ei müü, odavalt peab müüma... muidugi ei müü, keskpärasust on terve ilm täis.
Jõulude paiku olin Talinas tunnistajaks, kuidas väga omalaadsed kudumid, vaibad, sokid, pleedid, autoritööd, just nimelt käsitsi tehtud ja väga omamoodi.... (ei ütle kus nägin, igaüks ise mõtleb oma tooted välja :)) läksid nagu "soojad saiad". Sest olid väääääga teistmoodi kui igal pool mujal. Ja jäid silma ka selle ala propageerijatele. Häid asju ikka märgatakse.